Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Το σχολείο μας αλλάζει...

Κάθε καινούργια μας χρονιά ξεκινάει με ιδέες και καταγραφή των αναγκών, ώστε το Νηπιαγωγείο μας να αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο παιδαγωγικά όσο και λειτουργικά, με στόχο να προσφέρουμε ποιοτική εκπαίδευση και ζωή στο σχολείο για όλα τα παιδιά μέσα σε ένα πλαίσιο φιλικό, ευχάριστο, ασφαλές.

Είναι τόσο σημαντικό και συγκινητικό όταν οι ιδέες αυτές υλοποιούνται και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Δεσμός» για την πολύτιμη υποστήριξή τους στο έργο μας. 

 


Και ναι! Αυτή η γωνιά στην άκρη του προαυλίου που περίμενε τόσο καιρό να «ανθίσει» επιτέλους μεταμορφώθηκε.

 



Η συμμετοχή στην καλλιέργεια ενός σχολικού λαχανόκηπου επιδρά θετικά σε πολλαπλά επίπεδα της ανάπτυξης των νηπίων: αυξάνει το ενδιαφέρον για μάθηση, καλλιεργούνται δεξιότητες συνεργασίας, ενισχύεται το αίσθημα της ευθύνης και της υπομονής, αναπτύσσονται θετικές στάσεις απέναντι στο περιβάλλον και την προστασία του και τόσα άλλα ακόμη που περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί με τα παιδιά! Γενικότερα αυτές τις ημέρες ο ενθουσιασμός μικρών και μεγάλων για τον λαχανόκηπο μας δεν κρύβεται…!

 


Η συμβολή όμως του οργανισμού δε σταμάτησε εδώ καθώς με τη γενναιόδωρη δωρεά τους, το σχολείο μας πλέον είναι εξοπλισμένο με επαγγελματικό ψυγείο και θερμοερμάριο. Δύο εργαλεία απαραίτητα για την ασφαλή και ποιοτική σίτιση των παιδιών, ιδιαίτερα εκείνων που παρακολουθούν το απογευματινό προαιρετικό πρόγραμμα και απολαμβάνουν μαζί το μεσημεριανό τους φαγητό στο σχολείο. 

 


Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και ευχόμαστε να συνεχίσετε το έργο σας με την ίδια θετική διάθεση και συνέπεια και να εκπληρώσετε το όραμα σας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους και όλες.

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου